Huidcoach Manon van Lent

In 2007 ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste aan het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Ik heb daar eerst de basis opleiding gedaan en aansluitend de Allround opleiding van een jaar.

Na mijn opleiding ben ik mezelf gaan oriënteren naar waar mijn hart ligt in het werk als schoonheidsspecialisten. Ik kwam er achter dat ik meer wilde als de ‘gewone’ schoonheidsspecialistes ik wilde mezelf onderscheiden door voor huidverbetering te gaan.

Enige tijd geleden kwam ik in aanraking met het merk hannah. Na een korte periode van verdieping in het merk, de werkwijze en de producten moest ik concluderen dat hannah perfect aansloot bij mijn visie van het vak.

Na de nodige training en bijscholing vanuit hannah en een uitgebreide kennismaking met de producten en de werkwijze van de hannah methodes ben ik vanaf oktober 2012 officieel 'hannah huidcoach'. En in het afgelopen jaar heb ik alle opledeidingen en trainingen gevolgd zoals onderandere de echte 'hannah bindweefsel massage' wat er voor heeft gezorgt dat ik vanaf september 2013 ook 'hannah specialist in huidverbetering' ben.

In 2014 heb ik meegedaan aan de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in de beautybranche. Ik ben voor die prijs genomineerd en bij de beste 3 nieuwe salons geëindigd. Een prestatie waar ik ontzettend trots op ben.

In 2016 ben ik naast hannah ook gaan werken met het merk Maria Galland. Naast de intensieve behandelwijze van hannah in de salon, was ik opzoek naar een minder intensieve behandelwijze waarbij uiteraard nog steeds de focus ligt op huidverbetering. Maria Galland biedt de ideale combinatie tussen huidverbetering en ontspanning. Naast diverse behandelingen biedt Maria Galland ook een eigen productlijn om thuis uw huid stralend en in topconditie te houden.

De combinatie van hannah en Maria Galland in de salon zorgt ervoor dat u de keuze heeft tussen de zeer intensieve behandelwijze van hannah en de ontspannen behandelingen van Maria Galland, beide met de focus op huidverbetering.

Tijdens de eerste kennismaking start ik met een gratis en vrijblijvende intake en huidmeting om de conditie van uw huid te beoordelen. Vanuit de eerste huidmeting kan een persoonlijk stappenplan worden opgesteld om uw huid zo optimaal mogelijk te verbeteren en vervolgens in topconditie te houden.

Manon van Lent