Welkom bij Schoonheidssalon Manon van Lent

Mijn naam is Manon van Lent, na mijn studie als allround schoonheidsspecialiste ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen in Oosterbeek met de focus op huidverbetering.

In 2012 ben ik begonnen met hannah, een instituut dat sinds 1979 is gericht op huidverbetering. De behandelwijze en producten van hannah sluiten perfect aan op mijn visie: een effectieve en duurzame huidverbetering voor iedereen. Om hannah huidcoach te worden dient men een intensieve training en meerdere malen per jaar bijscholing te volgen. Sinds 2012 mag ik mij ‘hannah huidcoach’ noemen en sinds september 2013 ben ik ook officieel ‘hannah specialist in huidverbetering’.

In 2014 heb ik meegedaan aan de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in de beautybranche, na mijn nominatie voor ‘beste nieuwe salon’, ben ik in de finale geëindigd als nummer 2 in deze categorie.

Sinds 2016 ben ik naast hannah ook gaan werken met het merk Maria Galland. Maria Galland biedt de ideale combinatie tussen huidverbetering en ontspanning. Naast diverse behandelingen biedt Maria Galland ook een eigen productlijn om thuis uw huid stralend en in topconditie te houden.

Maak gerust telefonisch of online een afspraak om kennis te maken
met Schoonheidssalon Manon van Lent.

Manon van Lent

De kracht van goud in een ultiem ritueel

Dit is een echt zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een beleving die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE LE MASQUE SUBLIME JEUNESSE, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die de werkstoffen in het TOP-C-Complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie voor een compleet effect op de tekenen van huidveroudering te bieden: hydratie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Deze behandeling introduceert de verwarmde oshibori om het heerlijke gevoel van absolute luxe te verhogen.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Voor meer informatie kunt u altijd een kosteloze intake inplannen.