Hannah

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
 

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

Verbetering van de huidconditie
Stimulatie van de huiddoorbloeding
Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
Verbetering van de opname van werkstoffen
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Bevordering van de celdeling
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
Verbetering van de huidweerstand
Spectaculaire resultaten

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

HANNAH SYSTEEM

Hannah werkt altijd vanuit een stappenplan voor de huid met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage en al de hieruit voortvloeiende behandelen zijn al jaren uniek in haar soort. Onze empathische, zeer goed geschoolde huidcoaches vind je goed verspreid door het hele land.

Huidverbetering begint bij de huidcoach
Een afspraak bij de huidcoach begint altijd met het meten van je huid met de Skin Analyzer. Dit apparaat meet het vochtgehalte, vetgehalte en Ph-waarde. Op basis van deze gegevens kan de huidcoach zien in welke conditie je huid is en worden de behandeling en producten daarom afgestemd. Iedere huid is immers UNIEK en daarom worden de hannah producten op de individu afgestemd. Het thuisgebruik van de hannah producten is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach geeft advies en begeleidt je, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Het stappenplan van hannah
Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde in indien mogelijk natuurlijke ingrediënten met een huideigen karakter.
Samen brengen deze een krachtige werking teweeg. De producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. Deze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid zijn speciale producten ontwikkeld.