Behandelingen

Maria Galland

SOIN MASQUE MODELANT

Voor een behandeling op maat

De al miljoenen keren bewezen behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is een behandeling op maat: onder het masker dat uit zichtzelf warm wordt, worden centimeter per centimeter zeer geavanceerde werkstoffen gebruikt, die zijn afgestemd op de individuele huidcondities. De weldadige verzorgende handen en de zachte aanraking van de schoonheidsspecialist brengen lichaam, geest en gevoel met elkaar in balans.
Het MASQUE MODELANT is een exclusieve behandelingsmethode in de wereld van cosmetica. Het mineralenmasker met dieptewerking dat uit zichzelf warm wordt en dat een lifting-effect heeft is er in drie variaties: anti-aiging, vochtverzorgend en zuiverend.

Behandeling bestaat uit:
Intake/huidmeting, reinigingsmassage, peeling, reinigend masker, epileren, onzuiverheden verwijderen, essences, modelage, dag verzorging.

85,00

SOIN COCON

De bijzondere behandeling met weldadige massages

De behandeling SOIN COCON is een ontspannende wellness-behandeling voor iedere huid.
Het heerlijk zachte schuimmasker omhult het gezicht als een cocon en geeft de huid nieuwe energie en spankracht. Dankzij een exclusief massageritueel zorgt deze behandeling voor pure ontspanning.

Behandeling bestaat uit:
Intake/huidmeting, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, essences, Masque Cocon, dag verzorging.

70,00

SOIN THALASSO

De powerkuur uit de zee

De behandeling SOIN THALASSO is een verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vocht herstellend, verkwikkend masker op algenbasis. De huid wordt direct verstevigd en langdurig voorzien van een hoog geconcentreerde vochttoevoer.

Behandeling bestaat uit:
Intake/huidmeting, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, essences, Masque Thalasso, dag verzorging.

70,00

SOIN PROFILIFT

De verstevigende gezichtsbehandeling

De behandeling SOIN PROFILIFT is een intensief verstevigende gezichtsbehandeling, die zorgt voor direct zichtbare en voelbare resultaten. Ze verstevigt, maakt de huid glad en geeft nieuwe spankracht aan de gelaatscontouren. Speciale massagegrepen zorgen voor een bijzondere ontspanning.

Behandeling bestaat uit:
Intake/huidmeting, reiniging, peeling, epileren, profilift massage, essences, masker, dag verzorging.

75,00

SOIN MASQUE MODELANT YEUX

Verstevigend masker voor de tere huid rondom de ogen

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX is een behandeling alleen voor de ogen.
Het is een verstevigend masker voor de tere oog zone. De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verzorgd en gladder gemaakt. Lijntjes en rimpeltjes worden vervaagd, zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verzacht.

Behandeling bestaat uit:
Reinigen van de ogen, essences, Masque modelant yeux, oogverzorging.

45,00

BASIS BEHANDELING MARIA GALLAND

Deze behandeling bestaat uit:
Intake/huidmeting
Reiniging
Peeling
Reinigend Masker
Epileren
Onzuiverheden verwijderen
Masker
Dag verzorging

65,00

MAKE-UP ADVIES

15,00

AVOND/FEEST MAKE-UP

25,00

hannah

GRATIS HUIDMETING + ADVIES

Kom gerust eens langs in de salon voor een vrijblijvende huidmeting met advies op maat.

0,00

HANNAH MEET & TREAT 45 min.

Let's try hannah

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

45,00

HANNAH XPRESS 60 min.

The hour of power!

In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

60,00

HANNAH XPERIENCE 75 min.

The total package

Maar liefst 75 min wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

75,00

HANNAH GLYCOLICS PEELING 75 min.

Peel and Boost

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner  gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.
LET OP! Deze behandeling kan alleen worden geboekt van okt t/m mrt

75,00

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

Overige

Wenkbrauwen verven

8,50

Wenkbrauwen epileren en verven

17,00

Wimpers verven

8,50

Wimpers en wenkbrauwen verven

17,00

Harsen bovenlip

8,50

Harsen kin

8,50

Harsen bovenlip en kin

17,00

Harsen onder of boven benen

18,00

Harsen volledige benen

25,00

Harsen oksels

15,00

Harsen armen

18,00

Harsen rug

18,00

Lichaamsmassage 30 min

Massage van nek, schouder en rug

22,00

Lichaamsmassage 45 min

Massage van nek, schouder, rug en benen

32,00

Lichaamsmassage 60 min

Massage van nek, schouder, rug, benen en armen

42,00

Hotstone massage

Hotstone massage van nek, schouder, rug en achterkant benen

28,00

Handmassage

Massage van handen alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

7,50

Voetmassage

Massage van voeten alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

7,50

Wenkbrauwen epileren

8,50