Behandelingen

Maria Galland

MILLE LE RITUEL SUBLIME JEUNESSE

De kracht van goud in een ultiem ritueel

Dit is een echt zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een beleving die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE LE MASQUE SUBLIME JEUNESSE, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die de werkstoffen in het TOP-C-Complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie voor een compleet effect op de tekenen van huidveroudering te bieden: hydratie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Deze behandeling introduceert de verwarmde oshibori om het heerlijke gevoel van absolute luxe te verhogen.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

150,00

SOIN MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Ervaar onze vernieuwde iconische behandeling bestaande uit 90 minuten pure verwennerij, 100% manuele technieken en 90% jonger uitziende huid*.

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

 • Iconische anti-agingbehandeling
 • 100% manuele technieken
 • Verstevigend, egaliserend en stimulerend
 • Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen
 • 90 min.
110,00

SOIN LIFT EXPERT

Lift onmiddelijk, maakt glad en verstevigt de huid door middel van speciale massagetechnieken die een “wow”-effect creëren.

Deze intensief verstevigende behandeling verfijnt gezichtscontouren en maakt ze gladder. De huid herwint haar stevigheid en je gezichtscontouren zien er onmiddellijk gelift uit, dankzij een verstevigende dieptemassage. De speciale shiatsu-massagetechnieken in deze behandeling, ontspannen niet alleen je gezicht, maar het hele lichaam. Contouren zijn zichtbaar strakker en de huid egaler na de behandeling. Dat zorgt voor het “wow”-effect wanneer je in de spiegel kijkt!

 • Intensief verstevigend
 • Verfijnt gezichtscontouren
 • Biedt diepe ontspanning door een speciale massagetechniek
 • 75 min.
85,00

Soin Désaltérant Booster D'énergie

Intensieve hydratatie en frisheid

Om optimale hydratatie te bereiken, combineert deze behandeling manuele massagetechnieken met de werkzaamheid van intensief hydraterende werkstoffen in het peel-off masker. De afwisselende massagetechnieken en de salon-exclusieve 33 ULTIME BOOSTER D'ACTIFS zorgen voor een optimale absorptie van de actieve werkstoffen. Tijdens het uitvoeren van de behandeling beweegt de schoonheidsspecialist zich volgens methoden die zijn ontwikkeld door orthopedisten en helende therapeuten, waardoor de stressniveaus in het lichaam dalen.

85,00

SOIN LUMIN ECLAT

Verkwikt onmiddellijk vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een jeugdige glow.
Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

 • Werkt stimulerend en minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
 • Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
 • Kick vol energie en frisheid
 • 75 min.
80,00

BASIS LUXE BEHANDELING MARIA GALLAND

Basis luxe behandeling

Reinigen, peelen, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en dagverzorging.

 60 min.

65,00

QUICK ESSENTIËLLE MILLE

Een exclusieve kennismaking met de producten van Maria Galland Mille,

Behandeling bestaat uit:
Reining, Peeling, Serum, Bindweefselmassage 
Masker en Dagverzorging 

65,00

BASIS BEHANDELING MARIA GALLAND

Basis behandeling

Reinigen, peelen, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging

45 min

52,50

SOIN MASQUE MODELANTE YEUX LOS

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken.

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

 • Speciale oogbehandeling
 • Maakt de gevoelige huid rond de ogen steviger
 • Laat fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • 30 min.
45,00

SOIN MASQUE MODELANTE YEUX TIJDENS BEHANDELING

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken.

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

 • Speciale oogbehandeling
 • Maakt de gevoelige huid rond de ogen steviger
 • Laat fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • Deze behandeling wordt toegevoegd in uw behandeling.
30,00

hannah

HANNAH INTENSE TREATMENT

Peel and Boost

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

LET OP! Deze behandeling kan alleen worden geboekt van okt t/m mrt. NIET TIJDENS EEN ZWANGERSCHAP!

115,00

HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE

Bindweefselmassage 2.0


Met deze bindweefselmassage 2.0 neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming, littekenvorming en volumeverlies intensief aan te pakken. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte maar ook ontspannende massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel. 

95,00

HANNAH XPERIENCE

The total package

Maar liefst 75 min wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

82,50

HANNAH XPRESS

The hour of power!

In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

67,50

HANNAH MEET & TREAT

Let's try hannah

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie van 45 min. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

52,50

GRATIS HUIDMETING + ADVIES

Kom gerust eens langs in de salon voor een vrijblijvende huidmeting met advies op maat.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

BOOTCAMP HUIDVERSTRAKKING

Kuur van 10 x hannah bindweefselmasage a 60 min

Eerste 2 weken 2x in de week, daarna 1x in de week.

599,00

BOOTCAMP VOLUME

Kuur van 6 x hannah bindweefselmassage a 60 min

Eerste week 2x, daarna 1x in de week.

 

365,00

Extra's

WENKBRAUWEN EPILEREN

12,50

WENKBRAUWEN VERVEN

12,50

WENKBRAUWEN EPILEREN & VERVEN

20,00

WIMPERS VERVEN

12,50

WIMPERS & WENKBRAUWEN VERVEN

20,00

Harsen

BOVENLIP

12,50

KIN

12,50

BOVENLIP & KIN

20,00

ONDERBENEN

25,00

BOVENBENEN

25,00

GEHELE BENEN

40,00

OKSELS

25,00

RUG

35,00

Massages

LICHAAMSMASSAGE 60 min

Massage van nek, schouder, rug, benen en armen

60,00

LICHAAMSMASSAGE 45 min

Massage van nek, schouder, rug en benen

45,00

HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage van nek, schouder, rug en achterkant benen

45,00

LICHAAMSMASSAGE 30 min

Massage van nek, schouder en rug

30,00

HANDMASSAGE

Massage van handen alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

15,00

VOETMASSAGE

Massage van voeten alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

15,00