content image
This phantom sticky

Behandelingen

Maria Galland

SOIN MILLE LUMIÈRE

Onze kostbaarste behandeling, met luxe texturen en ingrediënten, biedt de ultieme, hoogste graad van anti-agingeffecten met een onvergelijkbaar stralende huid.

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten.

 • Onvergelijkbaar anti-aging- en stralend effect
 • Zeer regenerende, verstevigende en verzorgende ingrediënten
 • Laat lijntjes en rimpels vervagen
 • Twee maskers gecombineerd voor een ultiem resultaat
 • 90 min.
120,00

SOIN MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Ervaar onze vernieuwde iconische behandeling bestaande uit 90 minuten pure verwennerij, 100% manuele technieken en 90% jonger uitziende huid*.

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

 • Iconische anti-agingbehandeling
 • 100% manuele technieken
 • Verstevigend, egaliserend en stimulerend
 • Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen
 • 90 min.

* Verjongingsindex: de test is gebaseerd op de enkele applicatie van 3A COMPLEXE MODELANT DEFENSE ANTI-AGE bij 35 personen van 40–60 jaar onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaat uitgedrukt in %; het algehele resultaat is gebaseerd op de gemiddelde resultaten voor een stevigere, egaal gemaakte, veerkrachtigere en soepelere huid.

110,00

SOIN LIFT EXPERT

Lift onmiddelijk, maakt glad en verstevigt de huid door middel van speciale massagetechnieken die een “wow”-effect creëren.

Deze intensief verstevigende behandeling verfijnt gezichtscontouren en maakt ze gladder. De huid herwint haar stevigheid en je gezichtscontouren zien er onmiddellijk gelift uit, dankzij een verstevigende dieptemassage. De speciale shiatsu-massagetechnieken in deze behandeling, ontspannen niet alleen je gezicht, maar het hele lichaam. Contouren zijn zichtbaar strakker en de huid egaler na de behandeling. Dat zorgt voor het “wow”-effect wanneer je in de spiegel kijkt!

 • Intensief verstevigend
 • Verfijnt gezichtscontouren
 • Biedt diepe ontspanning door een speciale massagetechniek
 • 75 min.
85,00

SOIN THALASSO MILLE

Vochtherstellende anti-ageing behandeling voor degenen die de hoogste eisen stellen

Deze unieke behandeling is een ware vochtkuur. Het herstellende en tegelijkertijd verkoelende MASQUE THALASSO biedt een onvergelijkbare, luxe ervaring.

75 min

80,00

SOIN COCON MILLE

80,00

SOIN THALASSO

Verfrist, activeert en zorgt voor een intense toevoer van sterk geconcentreerd vocht.

Dit verfrissend en revitaliserend algenmasker hydrateert de huid op een intense manier. Vochtarme huid die bijzonder ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, zal veel hulp hebben van deze langdurige toevoer van sterk geconcentreerd vocht. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost. Geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor huidtypes die trekkerig aanvoelen en een vochtgebrek hebben.

 • Verfrissend algenmasker
 • Sterk geconcentreerde vochttoevoer
 • Energieboost voor de huid
 • 75 min.
75,00

SOIN COCON

Behandeling die elke huid kalmeert en revitaliseert door je gezicht te omhullen met een zachte cocon voor ultiem welzijn.

Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. Elke huid profiteert van deze kalmerende en revitaliserende behandeling. Het voedt de huid intens en maakt haar glad. De coconbeleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen.

 • Intensief verzachtend en revitaliserend
 • Masker van zacht schuim
 • Diepe ontspanning
 • 75 min.
75,00

SOIN LUMIN ECLAT

Verkwikt onmiddellijk vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een jeugdige glow.
Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

 • Werkt stimulerend en minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
 • Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
 • Kick vol energie en frisheid
 • 75 min.
75,00

BASIS LUXE BEHANDELING MARIA GALLAND

Basis luxe behandeling

Reinigen, peelen, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en dagverzorging.

 60 min.

65,00

QUICK ESSENTIËLLE MILLE

Een exclusieve kennismaking met de producten van Maria Galland Mille,

Behandeling bestaat uit:

- Reining

- Peeling

- Serum

- Bindweefselmassage 

- Masker

- Dagverzorging 

65,00

BASIS BEHANDELING MARIA GALLAND

Basis behandeling

Reinigen, peelen, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging

45 min

52,50

SOIN MASQUE MODELANTE YEUX LOS

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken.

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

 • Speciale oogbehandeling
 • Maakt de gevoelige huid rond de ogen steviger
 • Laat fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • 30 min.
45,00

SOIN MASQUE MODELANTE YEUX TIJDENS BEHANDELING

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken.

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

 • Speciale oogbehandeling
 • Maakt de gevoelige huid rond de ogen steviger
 • Laat fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • Deze behandeling wordt toegevoegd in uw behandeling.
30,00

hannah

HANNAH XPERIENCE

The total package

Maar liefst 90 min wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

82,50

HANNAH GLYCOLICS PEELING

Peel and Boost

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner  gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.
LET OP! Deze behandeling kan alleen worden geboekt van okt t/m mrt. NIET TIJDENS EEN ZWANGERSCHAP!

82,50

HANNAH XPRESS

The hour of power!

In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

67,50

HANNAH MEET & TREAT

Let's try hannah

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie van 45 min. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

52,50

GRATIS HUIDMETING + ADVIES

Kom gerust eens langs in de salon voor een vrijblijvende huidmeting met advies op maat.

0,00

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

BOOTCAMP HUIDVERSTRAKKING

Kuur van 10 x hannah bindweefselmasage a 60 min

Eerste 2 weken 2x in de week, daarna 1x in de week.

599,00

BOOTCAMP VOLUME

Kuur van 6 x hannah bindweefselmassage a 60 min

Eerste week 2x, daarna 1x in de week.

 

365,00

Extra's

WENKBRAUWEN EPILEREN

12,50

WENKBRAUWEN VERVEN

12,50

WENKBRAUWEN EPILEREN & VERVEN

20,00

WIMPERS VERVEN

12,50

WIMPERS & WENKBRAUWEN VERVEN

20,00

Harsen

BOVENLIP

12,50

KIN

12,50

BOVENLIP & KIN

20,00

ONDERBENEN

25,00

BOVENBENEN

25,00

GEHELE BENEN

40,00

OKSELS

25,00

RUG

35,00

Massages

LICHAAMSMASSAGE 60 min

Massage van nek, schouder, rug, benen en armen

60,00

LICHAAMSMASSAGE 45 min

Massage van nek, schouder, rug en benen

45,00

HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage van nek, schouder, rug en achterkant benen

45,00

LICHAAMSMASSAGE 30 min

Massage van nek, schouder en rug

30,00

HANDMASSAGE

Massage van handen alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

15,00

VOETMASSAGE

Massage van voeten alleen tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken

15,00